miercuri, 15 ianuarie 2014

Lichior Amaretto

O bautura fina, apreciata pentru aroma ei puternica de migdale. Ingrediente 2 linguri extract migdale, 480ml votca, 100g zahar brun, 200g zahar, 240ml apa, 2 lingurite extract vanilie Metoda de preparare Amesteca apa cu cele doua tipuri de zahar si pune-le pe foc mediu, intr-o oala. Lasa-le pana cand amestecul incepe sa fiarba si tot zaharul este dizolvat. Lasa siropul sa se raceasca timp de 10 minute, apoi adauga votca, extractul de migdale si cel de vanilie. Amesteca bine. Poti pune bautura direct in sticle si sa o lasi sa se raceasca inainte sa gusti din ea. Sursa reteta: All Recipes Citeste pe Foodstory: http://www.foodstory.ro/reteta/lichior-amaretto#ixzz2qTFvM3iy Follow us: foodstory.ro on Facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu